Her melder du deg inn i Klubb Alfa Romeo. Klubben ble stiftet i 1982 og har til enhver tid 1000-1500 medlemmer og cirka 10 lokale avdelinger. Klubben er åpen for alle italofile og favner bredt: På våre treff er alle de italienske bilmerkene hjertelig velkomne.

Som medlem mottar du Alfanytt 4 ganger pr. år, uansett hvilket land du bor i. Magasinet fås ikke kjøpt i butikkene og lages eksklusivt for medlemmene. Det handler først og fremst om Alfa Romeo, men også Fiat, Abarth, Lancia og Maserati i tillegg til italiensk mat, øl og reiseliv. Samme magasin gir deg full oversikt over kommende treff og beskrivelse av mer enn 100 rabatterte medlemstilbud.

Som medlem har du eksklusiv rett til å handle i nettbutikken Bottega. Her får du kjøpt klær og klubbeffekter, samt et og annet til Alfaen din. Klubbens særegne kalender sendes ut om sommeren rett før stiftelsesdatoen for A.L.F.A.

Praktisk info:
Et vanlig medlemskap koster kr 500 i året. Ved første innmelding vil du motta en velkomstpakke etter 1-2 måneder. Pakkene sendes ikke ut fortløpende, men i bolker. Om du melder deg inn i august-november, betaler du halv pris ut året. Om du melder deg inn i desember, betaler du full pris, men får medlemskap hele neste år inkludert i prisen.

Når du har sendt inn skjemaet nedenfor, vil du motta en faktura på e-post. NB! Det er først når du har betalt den, at du er innmeldt. Jo raskere du betaler, desto raskere får du Alfanytt og velkomstpakke. Vi har også et billigere støttemedlemskap når flere personer i samme husstand vil være medlem. Om du har spørsmål, store eller små, kontakt oss på følgende e-postadresse: medlemskontakt@klubbalfaromeo.no

 
 
 
 
 
 
 

© 2018 Klubb Alfa Romeo Norge.